top of page

INSOURCING AF MANPOWER

Adding Robotics er en del af Adding gruppen. Dermed har Adding Robotics en stor base af erfarne ingeniører at trække på. Den ressource kan I trække på, så I er sikre på, at jeres projektmål nås til den aftalte tid, og at eventuelle korrigerende tiltag kan iværksættes i tide.

 

Vi sikrer dig et godt projektforløb

Implementering af automation eller iværksættelse af flowoptimerende tiltag kan kuldsejle. Det skyldes især, at projekter ikke har det fornødne planlægningsfundament. Tydelige succeskriterier, logiske milepæle og en klar opgavefordeling vil sikre projektet en god start. Addings mangeårige erfaring med store og små projekter inden for mange forskellige brancher, er en garanti for god planlægning og en god start.

 

Undervejs i projektet er det vigtigt med opfølgning på delmål og aftaler og en løbende overvågning af projektets økonomi, hvilket gøres med sans for detaljen og respekt for de faglige kompetencer. Inden projektet lukkes, skal det sikres, at alle mål er opfyldt, så det bliver afsluttet til alles tilfredshed.

 

Både hel- og delprojekter

Vi gennemfører både interne og eksterne projekter, og kan være projektleder for det overordnede projekt, håndtere et delprojekt eller indgå som projektlederassistent, hvor specifikke opgaver udføres. Vi er vant til tæt kontakt med slutkunder og underleverandører, og vi sætter en ære i at pleje og opbygge relationer på vore kunders vegne, da et godt samarbejde giver de bedste resultater.

 

Vi aftaler altid rammerne for vores arbejde på forhånd, og vi holder tæt kontakt undervejs, så der ikke kommer overraskelser. Vi træder oftest ubemærket ind i kundens organisation og optræder kompetent og loyalt og plejer vores kunders interesser.

KONTAKT OS, HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG

Tak for din besked!

bottom of page