top of page
01_Health_Care_Top.png

HEALTH CARE

Lad os rådgive jer

Health care er karakteriseret ved adskillige manuelle og arbejdsmiljøbelastende funktioner, der gentages i dagens løb: løft, vrid, træk og skub, der slider med langtidsfølger for mange.

 

En stor del af de gentagende opgaver, der er inden for health care, kan aflastes med den rette – brugervenlige, smarte og fleksible - teknologi. Men hvordan kommer man videre, hvis man ønsker et bedre flow eller gerne vil have robotter til at forbedre forholdene?

 

Hos Adding Robotics har vi mange års erfaringer med at rådgive og samarbejde med kommuner, regioner og offentlige institutioner. Er I f.eks. en region, kommune eller hospital og overvejer I, hvordan I får en mere fordelagtig hverdag med større overskud, så tag fat i os.

 

Med Adding Robotics får I en sparringspartner, der med ekstra ressourcer og specialviden kan rådgive jer, så jeres mål om at styrke health care området både kommer godt fra start og helt i mål.

 

Vi sikrer jer et bedre beslutningsgrundlag, der gør at I effektivt kan vælge de løsninger, der passer lige netop jer – hverken mere eller mindre.

KONTAKT ADDING ROBOTICS, HVIS VI SKAL HJÆLPE JER VIDERE

Tak for din besked!

bottom of page