top of page
FOTO_36_3k.jpg

METALINDUSTRI

Integreret automationsløsning styrker
metalvirksomheds internationale
konkurrencekraft – alle produktionstrin forbedret

Adding Plus stroke-600px-10pct.png

Er der noget værre end en robot, der ikke virker og som blot samler støv? Det er dyrt, tidsspildende og dybt demotiverende.


Hos Adding Robotics er vi eksperter i at hjælpe produktionsvirksomheder med at opnå klare konkurrencefordele. Vi har mange års roboterfaringer og er vant til at hjælpe enhver produktionsvirksomhed med at få den rette robotløsning valgt og succesfuldt ind i produktionen.

Udnyt produktionsudstyret

Ofte fører indførelse af robotter til, at en virksomhed kan udnytte sit øvrige produktionsapparat bedre. En anden positiv gevinst er at robotter frigiver medarbejdere til mere værdiskabende opgaver – såsom monitorering. Dermed minimeres rekrutteringsudfordringerne.


På mange parametre opnås gevinster, når stabile og langtidsholdbare automationsløsninger effektivt løser komplekse fremstilling- og logistikmæssige udfordringer. Tilmed udfordringer, som virksomheden måske selv har overset.


Vi er ofte de friske øjne, der kan se på fremstillingsprocesser på en ny måde. Vi har bl.a. erfaringer med at sikre en stor metalvirksomhed en højautomatiseret produktion.

Tager front-runnervirksomhed til næste trin

Før vi indgik et samarbejde, der skulle vise sig at blive langvarigt, var virksomheden i forvejen kendt som en frontrunner-virksomhed, der målrettet satsede på automation. Kunne vi bidrage med yderligere? Virksomheden havde sin skepsis, men lod tvivlen komme os til gode.


Handsken blev taget op, og gennem et tæt, udfordrende og udviklende sparringsforløb fik vi sammen med kunden identificeret flere produktionsmæssige udfordringer, som var forbundet.

 

I stedet for at koncentrere os om den umiddelbare og enkeltstående udfordring vendte vi sammen fokus og sikrede et bredere syn på hvad der skulle til.

FOTO_44_3k.jpg

Helhedsløsning løfter alle processer

Vi leverede en nytænkende helhedsløsning, der ikke blot effektivt ville løse en enkelt af virksomhedens udfordringer: den ville levere forbedringer i samtlige trin.


Vores løsning integrerede 5 forskellige automationsløsninger, der spillede sammen og derigennem sikrede et integreret flow. Dermed bidrog vi til at samtlige virksomhedens produktionstrin - fra stansning, over svejsning, til maling, plukning, pakning og sluttelig palletering – kørte mere effektivt, mere stabilt mere ensartet.


Det skabte en bedre planlægning, bedre ressourceudnyttelse og en mere konkurrencedygtig produktion i en branche, hvor dækningsbidraget ofte er lavt og den internationale konkurrence høj. 
Hvordan gik det med antallet af robotter i virksomheden? I dag har den på den gode side af 50 robotter.

Gevinster

  • Tæt samarbejde sikrer friske øjne på oversete udfordringer 

  • Forbedret flow

  • Styrket konkurrencekraft 

  • Innovativ løsning

FOTO_28_3k.jpg
bottom of page